Stay humble
Wednesday, April 30, 2014 | Wednesday, April 30, 2014 | 0 comments

Assalamualaikum..

Cehhh tajuk bukan main lagi ye.. well tu kata-kata untuk aku sendiri.. Perjalanan aku masih jauh, hidup ni penuh dengan duri, tapi banyak lagi bende yg belom aku lalui..kuatkah aku? InsyaAllah. aku fikir kehidupan aku susah, aku fikir jalan hidup aku penuh dgn duri, ternyata aku salah ada yg diluar sana lagi susah, and jalan hidup diorang lagi penuh duri dari aku.. well, hidup kene sentiasa bersyukur, Alhamdulillah.


Dan jangan lah kita memandang mereka yang di atas kita, pandang la mereka yang berada bawah kita supaya kita dapat bersyukur nikmat yg telah Allah bagi kat kita...


Jangan lah sesekali kita sombong dengan kekayaan yg kita perolehi di dunia ini kerana dunia ni sementara je, yg kekal kat akhirat sanaaa. Ni baru kaya kat dunia dah bongkak.. post kali ini pengajaran utk diri aku sndiri, and orang kat luar sana.. sekian mekasyehh sbb sudi baca, hihihih.

NEW // OLD