Photoscape Challenge. (Day 1)
Monday, October 27, 2014 | Monday, October 27, 2014 | 0 comments

Assalamualaikum.. Heyy people ♥
Photoscape Challenge..? Okay. macam ni just edit gambar pape..
of courselah guna photoscape..hahaha :) Sampai hari ke-3 okay?
Lepastu korang bole challenge kawan-kawan len pulak.. 
yang ni hasil dari saya..


Jangan gelak kuat sangatlah! Tahu la buruk! Hahahah.
Eh, kenapa nama AISYAH? kenapa tk tulis nama sendiri je?
Well, tu nama saya gak.. nama panggilan.. saya sendiri tktahu knpe
parents panggil nama tu? pdhal nama sbnar lain -.-

Gambar ni saya just edit font + effect shj..
effect blink-blink tu dah sedia ada dalam photoscape,
boleh lah korang godek-godek tengok ye :p
Oh ya, macam mana nk join photoscape challenge ni?
  1. Mestilah korang kene ada Photoscape.
  2. Tak boleh guna software lain selain Photoscape.
  3. Challenge ni sape-sape pon leh join. (Cabar kwn awk skli)
  4.  Edit sukahati lah mengikut kreativiti masing-masing.
  5.  Lepastu jangan lupa, post kat blog korang ya :)
  6. Dah sampai hari ke-3 korang kenelah tag kawan-kawan
    lain yang korang nk cabar..
 Okay tunggu creation saya pada hari ke-2 lak yeee ^^ Bye!
Have a nice day ahead!


// OLD